ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η διαχείριση των πιστώσεων είναι κρίσιμη για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν τα κεφάλαια και τους πόρους για να ανακάμψουν, εάν οι πελάτες τους δεν καταβάλουν τις οφειλές τους.  ​

Οι  λύσεις  Ασφάλισης   Πιστώσεων   που   προσφέρουμε   αποτελούν   έναν   εύκολο   και  σύντομο τρόπο για να διαχειρίζεστε τους εμπορικούς κινδύνους σας και να στοχεύετε στην επέκταση της επιχείρησής σας. Σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις Ασφάλισης Πιστώσεων για μικρές επιχειρήσεις.

Με την Ασφάλιση Πιστώσεων, έχετε ένα συνεργάτη για να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών σας και να επιλέξετε τους κατάλληλους. Παράλληλα, με την ασφάλιση των εμπορικών δραστηριοτήτων σας, δε θα πρέπει να ανησυχείτε για τα τυχόν ανεξόφλητα τιμολόγια.

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσπαθούμε να δημιουργούμε εύκολες και σύντομες λύσεις. Όλοι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στο on line σύστημα EOLIS, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε αυτόματα έναν αριθμό χρονοβόρων λειτουργιών. 

Επιπλέον, οι υπηρεσίες μας έχουν πελατοκεντρικό χαρακτήρα. Προσπαθούμε συνεχώς να αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρηματικές ανάγκες σας και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας. Γι’ αυτό και φημιζόμαστε για το καλύτερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Σας προτρέπουμε να ενημερωθείτε αναφορικά με τις λύσεις που προσφέρουμε για τις μικρές επιχειρήσεις ή να επικοινωνήσετε με τα τοπικά γραφεία της Euler Hermes για να μάθετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.
​​
 
​​
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ> Οι λύσεις μας
​​​​