Η Euler Hermes Hellas βραβευτηκε με δυο χρυσα βραβεια: “Top Services Export Company” και “Top Export Insurance Partner”

12.12.2016
 

ΑΘΗΝΑ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – Στην τελετή απονομής των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards 2016, που διοργανώθηκε από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media, η Euler Hermes Hellas βραβεύθηκε με δύο χρυσά βραβεία: Top Services Export Company και Top Export Insurance Partner. 

Η διάκρισή μας επετεύχθη χάρη στη συνεχή προσπάθεια της Euler Hermes Hellas να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου που παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες και στο πραγματικό ενδιαφέρον της να προστατεύει και να διασφαλίζει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των εξαγωγικών επιχειρήσεων.
 
«Τα βραβεία αποδεικνύουν  έμπρακτα την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων μας για τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύοντάς τους σε περιπτώσεις μη πληρωμής από τους αγοραστές τους και στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες» δήλωσε ο κος Βασίλης Χριστίδης, CEO της Euler Hermes Hellas.
 
H Euler Hermes Hellas ιδρύθηκε το 1995 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στη Βόρεια Ελλάδα, λειτουργούν και γραφεία στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία προσφέρει μία σειρά Β2Β λύσεων για την πρόληψη των κινδύνων που απορρέουν από τις εμπορικές πιστώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την είσπραξη των ανεξόφλητων οφειλών.
 
Η εταιρία μας, μέλος της Euler Hermes, του μεγαλύτερου στον κόσμο Ομίλου Ασφαλειών Πιστώσεων με ασφάλιστρα 2,6 δις Ευρώ και 34% μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς, με εμπειρία πάνω από ένα αιώνα και παρουσία σε πάνω από 55 χώρες παγκόσμια, κατέχοντας την πρώτη θέση στην Αγορά Ασφάλισης Πιστώσεων στις περισσότερες από αυτές, εγγυάται στις εξαγωγικές επιχειρήσεις την ασφαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων τους και σε περίπτωση αφερεγγυότητας βασικών τους αγοραστών και καθυστέρησης πληρωμής. Ο Όμιλος έχει αξιολογηθεί με AΑ- από τη Standard & Poor’s και τη Dagong Europe.
 
Κατεβάστε το περιεχόμενο