ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ανακαλύψτε την Euler Hermes σ' αυτό το βίντεο των 2 λεπτών.

​​
​Με εμπειρία πάνω από 100 χρόνια, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας σε όλο τον κόσμο, με τους οικονομολόγους μας και του έμπειρους αναλυτές κινδύνου που διαθέτουμε σε περισσότερες από 50 χώρες. 

Ο Όμιλος Euler Hermes είναι ο πρώτος Ασφαλιστής Πιστώσεων διεθνώς, βοηθώντας τους πελάτες του παγκοσμίως να εμπορεύονται και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, καθώς επίσης και να διαχειρίζονται τους κινδύνους τους. 

Χρησιμοποιούμε τη γνώση μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους σωστούς πελάτες και σας εξασφαλίζουμε την πληρωμή των τιμολογίων σας. Η επιτυχία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και υποστηρίζουμε τη μακροχρόνια επιτυχία τους.
 
Με την  ασύγκριτη  οικονομική σταθερότητα  και τις δυνατότητες ανάλυσης κινδύνου που διαθέτουμε,  παρέχουμε στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό την υποστήριξη που χρειάζονται για να προσαρμοστούν στο εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον και να διαχειριστούν με επιτυχία τις εμπορικές απαιτήσεις τους.
 
Euler Hermes “Η γνώση μας συμβολή στην επιτυχία σας”
​​