ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

​Στην Euler Hermes,  η επιτυχία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας.  Εστιάζουμε στις ανάγκες τους και υποστηρίζουμε τη μακροχρόνια επιτυχία τους.​

 

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ 


Φιλοδοξούμε να γίνουμε ένας επιθυμητός συνεργάτης. Βοηθούμε τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους, κατανοώντας τις μεθόδους δράσης τους και παρέχοντάς τους προηγμένες υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων.
 
Εστιάζουμε την προσοχή μας στη δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας με τους πελάτες μας, με σκοπό να στηρίξουμε τη στρατηγική της ανάπτυξής τους.

Αναδιαρθρώσαμε πρόσφατα την οργάνωσή μας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε την αφοσίωση στους πελάτες μας, υιοθετώντας τα κάτωθι :
  • Αυξήσαμε τις τακτικές επαφές με τους πελάτες μας 
  • Εναρμονίσαμε περαιτέρω τις διαδικασίες μας 
  • Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο κατηγοριοποίησης πελατών και υπηρεσιών.

Συνεχίζουμε να αναπροσαρμόζουμε την οργάνωσή μας, με σκοπό να προσφέρουμε τις καλύτερες μεθόδους και να αυξήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών, οπουδήποτε και αν δραστηριοποιούμαστε.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Επειδή η εγγύτητα των πελατών βασίζεται στην εγγύτητα της αγοράς, ενισχύουμε και επεκτείνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων παγκοσμίως.
 
Επιπλέον των λύσεων που προσφέρουμε στον εξαγωγικό τομέα, δημιουργούμε λύσεις Ασφάλισης Πιστώσεων προσαρμοσμένες στις τοπικές επιχειρήσεις, γι’ αυτές τις αναδυόμενες αγορές και για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να αναπτυχθούν συναλλασσόμενες με αυτές. 

​Η επιτυχία των πελατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας