ΓΙΑΤΙ Η EULER HERMES ;

 

 

​​

ΓΙΑΤΙ Η EULER HERMES ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΛΥΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ;

 
Χρησιμοποιώντας τη διεθνή εμπειρία που έχει αποκτηθεί για πάνω από 100 χρόνια, η Euler Hermes έχει αναπτύξει μία μοναδική, περιεκτική και άριστη ικανότητα ανάλυσης των εμπορικών κινδύνων, γεγονός που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λύσεων Ασφάλισης Πιστώσεων.  
 
Στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας βρίσκεται η γνώση μας – γνώση που κατέχουμε μέσα από την εμπειρία μας, καθώς επίσης και μέσα από το δίκτυο των έμπειρων αναλυτών κινδύνου που διαθέτουμε σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η γνώση βρίσκεται στη διάθεση των πελατών μας, και τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να σας προστατέψουμε από τις επισφάλειες των αγοραστών σας και να σας οδηγήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ;

 
Η μοναδική προσέγγισή μας αναφορικά με την ανάλυση του κινδύνου, συνδέεται με κάποια ομάδα έμπειρων αναλυτών που παρακολουθούν τους οφειλέτες, τους επισκέπτονται και αποκρίνονται άμεσα στα αιτήματα για πιστωτικά όρια.
 
Οι λύσεις Ασφάλισης Πιστώσεων που παρέχουμε βοηθούν χιλιάδες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου να εμπορεύονται με ασφάλεια, τόσο εγχώρια όσο και παγκοσμίως, με τη σιγουριά ότι οι απαιτήσεις τους θα εξοφληθούν. Συνεργάζεστε με την εταιρεία της οποίας η οικονομική δύναμη έχει αναγνωριστεί από την AA αξιολόγηση της Standard & Poor’s.
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ EULER HERMES ;

 
Σας παρέχουμε την καλύτερη γνώση
Η εκτεταμένη βάση πληροφοριών κινδύνου που διαθέτουμε παρακολουθείται συνεχώς, αναθεωρείται και επικαιροποιείται.
 
Είμαστε ο συνεργάτης σας
Όταν έχουμε νέες πληροφορίες, σας ενημερώνουμε γρήγορα, ώστε να προβείτε σε άμεση λήψη αποφάσεων.
 
Η προσέγγισή μας είναι πελατοκεντρική
Υποστηρίζουμε την επιχείρησή σας με την παροχή των υψηλότερων επιπέδων υπηρεσιών, μέσα από την έγκαιρη και συνεχή ενημέρωση.
 
Βρισκόμαστε σε εγγύτητα με τις δραστηριότητές σας
Διαθέτουμε έμπειρους οικονομολόγους και αναλυτές κινδύνου σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι αποφάσεις μας για τα πιστωτικά όρια λαμβάνονται με βάση τον κίνδυνο που διατρέχετε και συντονίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Σας παρέχουμε άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τη σύμβασή σας
Το ασφαλές online σύστημά μας, EOLIS, είναι διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες μας. Μέσα από αυτό, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήματα για πιστωτικά όρια, να βλέπετε τα πιστωτικά όριά σας και τις απαντήσεις των αιτημάτων σας σε πραγματικό χρόνο.
 
Διαθέτουμε οικονομική δύναμη και αξιοπιστία
Ανήκουμε στον Όμιλο Allianz, παγκόσμιο ηγέτη  στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών. Έχουμε αξιολογηθεί με AA από τη Standard & Poor’s.
 
Προσαρμόζουμε τις λύσεις Ασφάλισης Πιστώσεων που παρέχουμε στο μέγεθος της επιχείρησής σας, τον τομέα που δραστηριοποιείστε και τις ανάγκες σας.