› Ασφάλιση Πιστώσεων

Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από τους εμπορικούς και τους πολιτικούς κινδύνους, τους οποίους δεν μπορείτε να προβλέψετε. Η Euler Hermes σας παρέχει τη σιγουριά να επεκτείνετε τις πιστώσεις σας σε νέους πελάτες και να βελτιώσετε την πρόσβασή σας στη χρηματοδότηση.

› Πολυεθνικές εταιρίες

Προστατέψτε τις εμπορικές απαιτήσεις σας χρησιμοποιώντας τις παγκόσμιες εξειδικευμένες λύσεις Ασφάλισης Πιστώσεων που προσφέρουμε, ώστε να στηρίξετε την επιχειρηματική στρατηγική σας σε κάθε σημείο του κόσμου όπου συναλλάσσεστε.

› Χάρτης κινδύνου ανά χώρα

Οι αξιολογήσεις μας αποσκοπούν στο να εκτιμήσουμε τον κίνδυνο μη πληρωμής των απαιτήσεων από εταιρείες για κάθε χώρα, ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λάβουν σωστές αποφάσεις αναφορικά με τις δραστηριότητές τους που αναπτύσσουν διεθνώς.

› EH Economic Research App

Μπορείτε να ενημερώνεστε από τις οικονομικές αναλύσεις και εκτιμήσεις των οικονομολόγων του Ομίλου Euler Hermes, να αποκτάτε πρόσβαση σε επικαιροποιημένα report και οικονομικές δημοσιεύσεις, να παρακολουθείτε τον κίνδυνο σε παγκόσμια βάση.
Είμαστε ο Όμιλος Euler Hermes, ο πρώτος Ασφαλιστής Πιστώσεων διεθνώς με περισσότερο από 100 χρόνια πελατειακής υποστήριξης και υπευθυνότητας σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον και με πιστοποίηση ΑΑ από τη Standard & Poor’s.  Ανήκουμε στο Όμιλο Allianz, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών.
Allianz_GB_A4_A5_sw
     

Euler Hermes

Επικοινωνία
+ 30 210 69 000 00
Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Έντυπο επικοινωνίας
 
Follow us on :